MOK Amsterdam

MOK amsterdam

WEBDEVELOPMENT / BRANDING / DESIGN

Bij MOK willen we dat iedereen samen kan komen. In de ontspannen setting van een huiskamer. Gastvrijheid staat bij ons hoog in åhet vaandel, en MOK is daarom de plek waar oude en nieuwe bewoners van Amsterdam elkaar kunnen ontmoeten. We ontvangen graag een mix van koffie- en lunch-gasten, flexwerkers, zakelijke meetings en markante borrelaars, en we zijn trots dat diverse culturen zich hier thuis voelen.

DE KEUKEN VAN MOK

Ons menu is continentaals en levantijns-mediteraans eten. Dit betekent dat we sucuk en mezze serveren, maar ook tosti’s, gepocheerde eieren en een ruime keuze in lokale biertjes en frisdranken. Vaste favorieten zijn de huisgemaakte köfte, groentepannetjes of linzensoep, inmiddels beroemd in Amsterdam Noord. En als je speciale wensen hebt dan maken we zó iets alternatiefs voor je klaar.

Project

Welkom bij MOK, dé huiskamer van Amsterdam Noord. MOK is een gezellig en divers buurtcafé met een fris menu en trotse Turkse roots. Bij ons kun je ontspannen, werken en contact leggen met de buurt, en het is de plek voor koffie, lunch en een borrel in Noord.
COMPLETED: 2020
CLASSIFICATION: Webdevelopment, Design